Ziarul electronic al arădenilor

Arădean condamnat în Italia după ce şi-a împuşcat iubita, prins de poliţişti

Un arădean care a fost condamnat în Italia la 16 ani de închisoare pentru că în 2008 şi-a împuşcat iubita, în regiunea Calabria, a fost prins de poliţiştii arădeni în localitatea sa natală, Dezna, urmând să fie prezentat judecătorilor în vederea demarării procedurilor pentru extrădare.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai oraşului Sebiş, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru acţiuni speciale au depistat un bărbat de 50 de ani, din Dezna, căutat de autorităţile judiciare din Italia pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

În anul 2008, bărbatul şi-a împuşcat concubina, a ars cadavrul, în interiorul unei maşini, pe care a împins-o într-un râu din regiunea Calabria. Bărbatul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, pentru luarea măsurilor legale“, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

Bărbatul se numeşte Ştefan Valea, iar sentinţa finală în cazul său a fost pronunţată în Italia în luna februarie.

El a primit o pedeapsă de 16 ani de închisoare şi era dat în urmărire de către autorităţile judiciare italiene, mai precizează sursa citată.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.