Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Un tânăr din Arad are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

„Ajutați-mă, vă rog, să merg mai departe și să lupt cu această boală pentru că îmi doresc enorm de mult să trăiesc și să-mi recapăt viața de odinioară!”

Dacă viața te-a pus în fața unor pierderi mai mari decât ai fi crezut vreodată și te-a schimbat radical fără să-ți dea de ales, atunci vei înțelege pe deplin suferința lui Radu Panfil, un tânăr din Arad.

Anul trecut, o veste devastatoare i-a transformat viața într-o luptă pentru supraviețuire. La doar 20 de ani, Radu a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală. Lucra la un fast-food, neștiind că în curând va trebui să se lupte pentru viața sa.

După o operație complicată la Timișoara, speranța a început să revină pentru Radu. Însă, recent, o nouă tumoare de 7 cm a fost descoperită, amenințându-i din nou viața.

„Am crezut că am scăpat de coșmar, dar tumora a revenit și avem nevoie urgentă de ajutor”.

Costul operației esențiale este de 10.500 de euro, iar după aceasta urmează tratamente costisitoare de chimioterapie și radioterapie.

„Visul lui Radu este să devină fotograf și să-și cumpere un aparat profesional pentru a captura frumusețea lumii. Dar pentru a-și îndeplini visul, trebuie mai întâi să învingă această boală nemiloasă. Situația noastră financiară este precară, cu un venit lunar de doar 240 de euro. Fiind văduvă și având doi copii de crescut, nu pot acoperi aceste costuri medicale uriașe.

Vă implor, oameni buni, să ne ajutați să-l salvăm pe Radu! Este tot ce mi-a rămas și nu pot să-l pierd. Tumora crește rapid și fiecare zi contează. Vă rog din adâncul inimii să contribuiți cu orice sumă puteți. Speranța noastră stă în bunătatea voastră, în mila și compasiunea fiecărui om care ne poate ajuta să strângem suma necesară. Vă mulțumesc din suflet și mă rog ca Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru fiecare gest de ajutor”, ne-a transmis mama lui Radu plângând

Radu are o șansă să învingă această boală, dar pentru asta avem nevoie de sprijinul vostru.

„Orice donație, oricât de mică, poate face o diferență imensă în viața noastră. Cu recunoștință și speranță, vă mulțumesc anticipat”.

Orice contribuție făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” poate oferi o șansă reală acestui tânăr în fața cumplitei boli.

Pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele: RADU PANFIL.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.