Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Un adolescent are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

În mijlocul provocărilor zilnice, există povești de viață care ne reamintesc de puterea și frumusețea compasiunii umane.

Astăzi, vă aducem în atenție povestea lui Nicolae Alexandru Constantin Turcu, un tânăr de 16 ani care înfruntă o luptă monumentală pentru viață – Tetralogia Fallot, o afecțiune cardiacă rară ce necesită o intervenție chirurgicală urgentă pentru a-i asigura o șansă la un viitor.

Nicolae este definiția curajului. Crescut de o bunică care și-a dedicat viața pentru fericirea și sănătatea lui, acest tânăr reprezintă spiritul luptător, visând la zile mai bune, în ciuda obstacolelor uriașe. Operația sa este programată pentru 14 martie 2024, la Spitalul Monza din București, o ocazie unică pentru Nicolae de a se bucura de adolescența și viața adultă fără constrângerile unei boli cardiace severe.

Cu toate acestea, povestea lui Nicolae se confruntă cu un obstacol major: costul operației de 17.400 euro, o sumă astronomică pentru el și bunica sa. Aici aveți ocazia să interveniți, să deveniți parte din lupta lui Nicolae pentru viață.

Prin trimiterea unui simplu SMS la numărul 8832 cu mesajul Nicolae, veți dona 2 euro către fondul destinat operației lui Nicolae. Fiecare mesaj trimis este o rază de speranță, un pas în plus spre o viață normală pentru Nicolae, liber de constrângerile bolii sale.

În acest moment, a alege să oferiți ajutor este mai mult decât un act de generozitate; este un act de eroism. Oportunitatea de a schimba o viață, de a aduce lumină acolo unde domnește disperarea, este la îndemâna dumneavoastră. Vă rugăm să luați o clipă pentru a reflecta la impactul pe care îl puteți avea.

Nu lăsați ca această ocazie de a face bine să treacă pe lângă dumneavoastră. Un gest aparent mic poate avea un impact uriaș asupra vieții lui Nicolae și a bunicii sale, oferindu-le speranța și forța necesară pentru a crede în minuni.

Fiecare donație ne apropie de obiectivul nostru: să oferim lui Nicolae o șansă reală la o viață normală. Donând astăzi, veți purta în inima dumneavoastră certitudinea că ați contribuit la ceva cu adevărat măreț – salvarea unei vieți.

Dacă doriți să contribuiți, iată detaliile necesare pentru donații:

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să menționați „NICOLAE TURCU” în detaliile plății.

P.S.: Nicolae și bunica sa vă mulțumesc din suflet pentru fiecare șansă la viață pe care i-o oferiți prin generozitatea dumneavoastră. Fiecare SMS, fiecare gest de sprijin, scrie un nou capitol în povestea lui Nicolae, unul plin de speranță și promisiuni pentru viitor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.