Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O fetiță are nevoie de bani pentru o intervenție chirurgicală

Într-un univers unde fiecare stea reprezintă speranța unui vis care să se împlinească, una dintre cele mai strălucitoare stele este speranța unei mame pentru sănătatea copilului său.

Această poveste nu este despre eroi imaginari, ci despre o eroină reală – Andreea, o fetiță care s-a luptat cu o provocare imensă încă de la nașterea ei prematură și despre lupta ei continuă pentru o viață normală.

Născută cu hipotonie cerebrală și înfruntând prognoze medicale sumbre, Andreea, alături de mama ei, a demonstrat că credința și perseverența pot schimba destinul. În ciuda faptului că i s-a spus că nu va merge sau comunica în mod normal, Andreea a progresat în moduri care au uimit pe toți.

Limbajul ei a devenit engleza, o alegere neașteptată care acum o ajută să-și exprime gândurile și emoțiile cursiv, în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-a avut de depășit. Dincolo de lupta ei impresionantă cu dificultățile fizice, Andreea a trebuit să înfrunte și separarea părinților săi și dificultățile emoționale care decurg din asta.

Acum, Andreea și familia sa înfruntă un nou capitol dificil: o scolioză toracală malformativă care se agravează rapid. În ciuda incertitudinilor și a durerilor crescânde, există speranță. O intervenție chirurgicală inovatoare, cunoscută sub numele de Gruwing Rod cu clipsuri îi poate oferi șansa la o viață mai bună, dar drumul spre operație este plin de obstacole financiare.

Este nevoie de 28.900 de euro, o sumă enormă pentru o familie care s-a luptat neîncetat să ofere ce e mai bun pentru fiica lor. Prin urmare, această campanie este mai mult decât un apel la donații. Este un apel la umanitate, la compasiune, la credința că împreună putem schimba un destin.

Să ne unim forțele pentru a o susține pe Andreea și pe familia ei în această luptă. Să le oferim speranța că nu sunt singuri în această călătorie și că, împreună, putem construi un pod peste acest vârtej de provocări spre un teritoriu al vindecării și bucuriei.

Haideți să fim martorii unei minuni create prin generozitate și dragoste. Haideți să fim partea de lume care spune „da“ la posibilitate, „da“ la speranță și „da“ la un viitor mai bun pentru Andreea. Fiecare contribuție, mică sau mare, ne aduce mai aproape de suma necesară și fiecare leu donat este un pas către o viață mai sănătoasă și mai fericită pentru Andreea.

Această poveste nu este doar despre o luptă, este despre ceea ce înseamnă să fii o familie, să ai comunitate și să crezi în puterea unității. Fiecare dintre noi poate fi parte din această poveste extraordinară, fiecare donație ne aduce mai aproape de un final fericit.

Pentru Andreea, pentru mama ei neobosită, pentru familia lor – să arătăm că lumea este plină de oameni buni care se ridică pentru a ajuta. Să ne unim și să dăruim speranță astăzi.

Vă mulțumim din suflet pentru generozitate și pentru că alegeți să fiți alături de noi în această luptă.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă“

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele: Andreea Mușat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.