Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O fetiță are nevoie de ajutor financiar pentru tratament medical

Alesia Maria Bratu, o inimă tânără de numai 9 ani, se confruntă cu o realitate pe care niciun copil nu ar trebui să o cunoască.

Diagnosticată cu malformații multiple vertebrale și scolioză toracală congenitală, zilele Alesiei sunt o luptă nevăzută, dar îndârjită pentru o normalitate pe care mulți dintre noi o luăm de-a gata.

Efortul ei continuu este o lecție de curaj în fața greutăților, iar zâmbetul ei, în ciuda durerii, este un simbol al neclintitei speranțe. Allianz Tiriac Asigurări a recunoscut această luptă și a contribuit generos cu 5.000 de euro, însă călătoria Alesiei nu se încheie aici.

Pentru a beneficia de tratamentul necesar la Spitalul Monza din București, este nevoie de 24.100 de euro – o sumă care ne depășește, dar nu ne descurajează. Fiecare euro donat este vital, fiecare gest de generozitate ne aduce mai aproape de zile fără durere pentru Alesia.

Apelăm la inima dumneavoastră largă: să oferim împreună Alesiei șansa la o copilărie fără durere, la libertatea de a explora lumea în toată plenitudinea ei.

Fiecare contribuție înseamnă mai mult decât ajutor financiar; este o îmbrățișare caldă, este speranța transformată în realitate. Puteți să luați parte la această campanie de dragoste și umanitate prin donațiile dumneavoastră, mari sau mici, fiecare contează.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele: ALESIA BRATU.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.