Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O fetiță are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

În acest colț al lumii, unde fiecare zi este o provocare și fiecare mic gest poate schimba un destin, este povestea curajoasei Diana Maria Stroie.

La vârsta de numai 10 ani și 9 luni, Diana se confruntă cu o realitate care sfidează inocența copilăriei. Lupta ei cu un chist hidatic nu este doar o poveste despre boală, ci și una despre forța incredibilă a speranței și a curajului.

Diana a început această călătorie neașteptată în 2018, și de atunci, fiecare zi a fost o luptă pentru normalitate. Operația care promitea un nou început a adus cu ea mai degrabă o serie de complicații, transformând viața Dianei într-un ciclu continuu de crize și tratamente. Hemipareza stângă remisă și crizele motorii postoperator nu au reușit să-i estompeze zâmbetul sau să-i diminueze dorința de a trăi liberă și fără durere.

Este o poveste care cere nu doar cuvinte, ci acțiuni. Familia Dianei, cu resurse limitate, dar cu inimi pline de dragoste, se adresează acum comunității pentru a aduna fondurile necesare unei a doua intervenții chirurgicale vitale la Spitalul Monza din București. Această operație este mai mult decât o procedură medicală; este o poartă spre o copilărie redescoperită și spre un viitor luminos.

Mama Dianei ne împărtășește cu lacrimi în ochi și speranță în voce: „Fiecare zi în care Diana suferă este o zi în care și inima mea e grea. Am fost martori la lupta ei, la momentele de suferință care nu ar trebui să facă parte din viața unui copil. Am văzut-o cum își pierde bucuria, dar nu și speranța. Acest apel este mai mult decât o rugăminte; este credința noastră în bunătatea oamenilor, în capacitatea noastră colectivă de a face bine. Ajutați-ne să-i dăm Dianei șansa la o viață mai bună. Fiecare donație, fie ea mică sau mare, este un pas către vindecarea ei.”

Șansa Dianei la o nouă viață este acum în mâinile noastre. Prin contribuțiile noastre, putem face ca suma de 10.000 de euro să nu mai pară o sumă atât de inaccesibilă. Este timpul să transformăm compasiunea în acțiune concretă, să facem diferența în lupta Dianei pentru sănătate. Să arătăm că în fața suferinței nu suntem doar martori, ci suntem susținători activi ai schimbării. Orice ajutor contează, orice euro adunat este o speranță în plus pentru Diana.

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele: DIANA STROIE.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.