Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. O adolescentă are nevoie de ajutor financiar pentru o intervenție chirurgicală

Andreea Militaru este o adolescentă plină de viață, care până de curând se bucura de copilăria ei normală.

În vara anului 2021, părinții ei, Ștefan și Claudia Floriana, au observat o schimbare în postura ei. În urma unui consult medical, au primit vestea devastatoare că Andreea suferă de scolioză, cu o curbură a coloanei vertebrale în formă de „S” de 30 de grade.

Din acel moment, viața Andreei și a familiei ei s-a schimbat radical. Părinții ei au început o luptă contra cronometru pentru a găsi cele mai bune soluții. Au urmat nenumărate ședințe de recuperare ortopedică în diverse locații din țară, dar fără rezultate concrete.

În mai 2024, la un control efectuat de dr. Alexandru Thiery la clinica Recover, au aflat că scolioza Andreei a avansat la 50 de grade, cu o rotire accentuată și cu o cifoza toracală severă.

Situația s-a complicat dramatic, iar acum Andreea are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală pentru a-și continua viața fără dureri și fără restricții. Operația este programată pentru septembrie 2024 la Spitalul Monza din București și are un cost total de 24.100 de euro, sumă pe care familia Militaru nu o poate acoperi din veniturile lor modeste.

Tatăl Andreei, Ștefan, este polițist, iar mama ei, Claudia, este vânzătoare. Venitul lunar al familiei este de 7.250 lei, iar în ultimii doi ani și jumătate au cheltuit sume considerabile pe recuperări medicale și consultații, încercând să evite operația.

Din păcate, toate aceste eforturi nu au dat rezultatele dorite, iar acum sunt disperați să strângă fondurile necesare pentru a-i oferi Andreei șansa la o viață normală.

Apelăm la inima dumneavoastră și la generozitatea voastră. Orice sumă, oricât de mică, ne poate ajuta să ne apropiem de suma necesară pentru operația Andreei. Vă rugăm să ne ajutați să facem acest vis posibil și să îi oferim Andreei șansa la o copilărie fericită și sănătoasă.

Donațiile pot fi făcute în contul bancar al Asociației „Salvează o inimă” sau prin intermediul platformelor de strângere de fonduri online.

Donații:

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă”

Cod de înregistrare fiscală: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați pentru transferul bancar numele ANDREEA MILITARU!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă”. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.