Ziarul electronic al arădenilor

Apel umanitar. Denis are nevoie de ajutor financiar pentru a urma un tratament medical

În tăcerea nopții, un mic șef din secția de hematologie încearcă să fure câteva momente de copilărie, deschizând ușa frigiderului în căutarea unui gust fin. Este Denis, un băiețel a cărui zâmbet și curaj ascund o luptă grea și o speranță ce nu cunoaște limite.

În august 2021, lumea lui Denis s-a schimbat pentru totdeauna. A fost diagnosticat cu sindromul Chediak Higashi, un sindrom rar și periculos. De atunci, zilele sale sunt împărțite între investigații medicale și speranța unui tratament.

Cu o credință neclintită în viitor, părinții săi, Nicu și Elena, au decis să încerce un nou drum în Italia, la Spitalul Bambin Gesù din Roma. Aici, Denis este privit nu doar ca un pacient, ci ca un mic erou care poate ajuta știința să înțeleagă și să combată boala sa.

Prin lacrimi și cu o voce tremură, Elena, mama lui Denis, împărtășește: „Fiecare zi fără fiul meu acasă este o eternitate. Durerea de a-l vedea suferind, de a nu-i putea oferi copilăria pe care și-o dorește, mă zdrobește. Dar vederea curajului lui, a speranței din ochii lui mici, mă face să lupt și să cred în fiecare zi că vom găsi o cale“.

Deși spitalul din Roma i-a devenit casă, grădiniță și parc de joacă, Denis nu este singur în această luptă. Tatăl său, Nicu, este un far în întuneric pentru mulți alți părinți disperați, ajutându-i să găsească speranța în Italia.

Acum, venim cu o rugăminte către voi: această familie, care în ciuda greutăților, rămâne un pilon de forță și generozitate, are nevoie de sprijinul nostru. Deși Denis beneficiază de tratament gratuit, există cheltuieli zilnice și o sumă necesară de 17.000 de euro pentru a asigura tot ceea ce este necesar pentru lupta lui Denis.

Prin donațiile voastre, putem aduce un strop de lumină în viața lui Denis și a familiei sale, arătându-le că, împreună, credința, speranța și iubirea pot muta munții. Fiecare gest contează, fiecare ajutor aduce mai aproape ziua în care Denis va putea să se bucure din nou de copilărie. Vă mulțumim pentru generozitatea voastră!

Pentru a dona, puteți folosi următoarele detalii:

Denumire entitate: Asociația „Salvează o inimă“

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Bancă: Banca Transilvania

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele Denis Nițu.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Salvează o inimă“. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.