Ziarul electronic al arădenilor

Ambasadorul Marii Britanii, la Castelul Regal de la Săvârșin

Ambasadorul Marii Britanii în Romania, ES Andrew James Noble, a fost prezent la Castelul Regal de la Săvârșin, unde a dezvelit placa jubiliară a copacului sădit în onoarea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-la a Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu ocazia a 70 de ani de domnie.

Conform romaniaregala.ro, vineri, ES Andrew James Noble, alături de soția lui, Helen Noble, au fost musafirii Majestății Sale Custodelui Coroanei și ASR Principelui Radu la Castelul de la Săvârșin.

„Custodele Coroanei și ambasadorul britanic au dezvelit placa jubiliară a copacului sădit în onoarea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-la a Marii Britanii și Irlandei de Nord, cu ocazia împlinirii, la 6 februarie, a șaptezeci de ani de domnie. Copacul ales a fost un carpen plângător, așezat nu departe de un exemplar identic plantat acum 100 ani, în parcul regal.

Anul acesta, Familia Regală a României intenționează să participe la mai multe evenimente publice legate de Jubileul de Platină al suveranei britanice“, scrie romaniaregala.ro.

foto: romaniaregala.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.