Ziarul electronic al arădenilor

Alertă falsă la 112. „Camion frigorific cu cadavre umane, pe autostrada Arad – Timișoara“

Mobilizare de forţe din partea Poliţiei şi Ambulanţei, după ce un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa că pe autostrada Arad – Timişoara se afla un camion frigorific în care se află 7 8 cadavre umane, cel mai probabil migranţi.

Echipaje de Poliţie şi Ambulanţă au mers, luni seară, pe autostrada Timişoara – Arad, pentru identificarea camionului şi au străbătut zeci de kilometri în ambele direcţii, potrivit reprezentanţilor autorităţilor.

După mai bine de o oră de căutări, echipajele de la ambulanţă s-au retras, camionul nefiind găsit.

Apelul la numărul de urgenţă 112, care anunţa că pe autostradă se află un camion cu 7-8 cadavre, a fost localizat în zona localităţii Seceani, de lângă Orţişoara, judeţul Timiş.

Ulterior, apelantul nu a mai răspuns autorităţilor, când acestea au încercat să ia legătura cu el.

Poliţiştii încearcă acum să-l găsească şi să îl tragă la răspundere. „Astăzi (luni – n.r.), în jurul orelor 20.10, o persoană a sesizat prin Serviciul de Urgență 112 ca pe autostrada Arad – Timișoara s-ar afla un autotren cu mai multe persoane decedate într-o cabină frigorifică. Din primele verificări apelul nu se confirmă, se efectuează în continuare verificări, urmând ca la finalizarea acestora să se ia măsurile legale ce se impun“, a informat IPJ Timiș.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.