Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Agresiune. Un bărbat a intrat cu un topor în locuinţa iubitei sale din Arad

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a intrat cu un topor în casa din Arad în care stă iubita sa, a spart geamurile şi a distrus mobilierul, agresându-l şi pe proprietar, iar jandarmii au fost chemaţi să intervină în acest caz.

Jandarmeria Arad a anunţat joi că jandarmii au fost solicitaţi să intervină miercuri seara, prin apel la 112, de către o femeie în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că  iubitul acesteia a intrat cu toporul peste ea în locuinţă, în municipiul Arad.

„Ajunşi la adresa menţionată, jandarmii arădeni au identificat două persoane, o femeie în vârsta de 22 de ani şi un bărbat în vârstă de 60 de ani. Aceştia reclamau faptul că iubitul femeii a intrat cu un topor peste ei în imobil, le-a distrus mobilierul şi ulterior i-a lovit cu pumnul”, a transmis Jandarmeria Arad care a precizat că bărbatul de 60 de ani este proprietarul locuinţei respective.

Jandarmii l-au identificat bărbatul de 32 de ani şi au întocmit acte de sesizare pentru infracţiunile de violare de domiciliu, distrugere, loviri si alte violenţe.

UPDATE

IPJ Arad a informat că, la data de 28 iunie, în jurul orei 20.00, polițiștii de la Secția 1 din cartierul Aurel Vlaicu au fost solicitați, de o patrulă a Inspectoratului Județean de Jandarmi, la un scandal în familie, pe strada Caisului din municipiu.

„Din cercetări a reieșit c, un bărbat de 32 de ani, din Arad, ar fi intrat într-un imobil, fără acordul proprietarului, unde și-ar fi agresat fizic fosta concubină și pe proprietarul imobilului. Totodată, bărbatul ar fi distrus cu un topor, un corp de mobilă și un geam al locuinței“, a transmis IPJ Arad.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu, în vederea stabilirii stării de fapt și luarea măsurilor legale.

video: IJJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.