Ziarul electronic al arădenilor

Adolescentă dispărută din Tulcea, găsită în Arad

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din Tulcea, dată dispărută de la domiciliu din data de 23 iulie, a fost găsită în Arad, unde plecase în vizită la nişte prieteni, au anunţat poliţiştii tulceni. Ea a fost internată într-un centru de primire a minorilor şi a fost anunţată familia.

Potrivit poliţiştilor tulceni, adolescenta, care plecase de acasă în 23 iulie, dar a cărei dispariţie fusese anunţată abia luni, a fost găsită în cursul zilei de marţi.

„La data de 29 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în data de 23 iulie, o minoră de 16 ani din Tulcea, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu s-a mai întors acasă“, au precizat sursele citate.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat imediat verificări, fiind efectuate căutări atât pe raza judeţului, cât şi în oraş.

„În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Tulcea, cu sprijinul acordat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a fost identificată minora F.C. într-o localitate din judeţul Arad şi nu a fost victima vreunei infracţiuni“, au mai spus poliţiştii tulceni.

Ea le-a declarat oamenilor legii că a mers în vizită la nişte prieteni pe care îi cunoscuse de curând.

După ce a fost audiată, fata a fost internată în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Arad, fiind anunţată şi familia.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.