Ziarul electronic al arădenilor

Adolescent reţinut pentru că ar fi ucis un bărbat pentru un telefon şi o tabletă

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din județul Arad, a fost reţinut, fiind suspectat că a ucis cu lovituri de cuţit un bărbat pentru a-i fura un telefon mobil şi o tabletă.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, a fost înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de omor şi furt calificat.
„În noaptea de 26/27 martie 2020, inculpatul minor, în vârstă de 17 ani, i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit persoanei vătămate de sex masculin, în vârsta de 49 ani, care au condus la decesul acesteia, după care a sustras un telefon mobil și o tabletă, aparținând persoanei vătămate, bunuri vândute ulterior unor terți“, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Suspectul va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Conform unor surse judiciare, victima a fost găsită decedată întâmplător, în locuinţa sa, vineri seara. Un echipaj de ambulanţă a intervenit la o solicitare în oraşul Sântana, însă ar fi greşit adresa şi a intrat în altă casă, unde l-a găsit pe bărbat decedat şi cu multiple răni în zona toracică.

Crima ar fi avut loc cu o noapte înainte de găsirea cadavrului, respectiv în noaptea de 26 spre 27 martie.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.