Ziarul electronic al arădenilor

Accident pe A1 între un autocamion şi un TIR. Mai multe persoane au primit îngrijiri medicale

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion a avut loc, marţi după-amiază, pe autostrada A1, la kilometrul 576, în urma impactului mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale.

Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, în microbuz se aflau opt persoane şi şoferul, toţi cetăţeni români, iar conducătorul autotrenului este un bărbat cu cetăţenie turcă.

„Din primele observaţii, au fost rănite uşor trei persoane, pasageri în microbuz, urmând ca echipajul medical sosit la faţa locului să stabilească cu exactitate starea de sănătate a tuturor persoanelor implicate în eveniment“, arată sursa citată.

Centrul Infotrafic precizează că un microbuz de transport persoane care se deplasa pe prima bandă a sensului de mers către Nădlac, în apropierea PTF Nădlac II, a lovit un autocamion care se afla staţionat în coloană pentru ieşirea din ţară.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe prima bandă, desfăşurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliţiei.

În jurul orei 19.00, Centrul Infotrafic a anunțat că circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 576, în zona localităţii Nădlac, unde s-a produs accidentul rutier, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autocamion.

foto: IPJ Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.