Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Accident la ieșirea din Grăniceri, spre Șiclău. Două persoane au murit

Două persoane au decedat în urma coliziunii unui tractor cu un autoturism, la ieșirea din localitatea Grăniceri, spre Șiclău.

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă, în jurul orei 12.00, iar traficul pe DJ 709B a fost blocat.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje medicale, dar și unul de descarcerare, care a acționat pentru extragerea victimelor, un bărbat și o femeie, din autoturism.

După ce a fost scoți din mașină, unul dintre ocupanți, un bărbat, a fost predat unui echipaj medical. Cealaltă victimă, o femeie, a fost scoasă inconștientă din mașină și i s-au făcut manevre de resuscitare.

După aproximativ o oră de producerea accidentului, ISU Arad a anunțat că cele două persoane din autoturism au decedat.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE

Conform primelor informații transmise de IPJ Arad, tractorul era condus de un tânăr de 17 ani, din Șiclău (comuna Grăniceri). Tânărul conducea tractorul pe D.J. 709/B, dinspre Șiclău, spre Grăniceri, iar în timpul efectuării unui viraj la stânga a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau un tânăr de 23 de ani și o femeie de 75 de ani.

„În urma impactului, persoanele din autoturism au decedat. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă“, au informat reprezentanții IPJ Arad.

foto: ISU Arad

Autotren răsturnat pe DN 7, la Bârzava. Șoferul a murit

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.