Ziarul electronic al arădenilor

A fost lansat un post nou de televiziune în România

Interpreta de muzică populară Sânziana Toader Ardelean a lansat postul de televiziune Bihor TV, fiind cel mai recent produs al societăţii Ardelean Production Media, cu licenţa audiovizuală nr. TV-C 929.1 şi decizia de autorizare nr. 2333.0 eliberate de Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Potrivit unui comunicat transmis de interpretă, emisia televiziunii Bihor TV poate fi recepţionată pentru început pe reţelele DIGI.

Formatul declarat este cel de folclor şi informaţii locale, emisia fiind pornită cu multă, multă muzică populară din zonele întregii Transilvanii, dar nu numai.

Esenţa acestui proiect şi gândirea artistică a întregului proiect Bihor TV se datorează interpretei de muzică populară Sânziana Toader Ardelean care a fost ajutată de o echipă de profesionişti veniţi din toate colţurile ţării. Alături de tehnicieni şi ingineri specialişti în media a fost tot timpul şi Cătălin Ardelean, soţul artistei.

Sunt în pregătire mai multe formate de emisiuni, noile produse audiovizuale urmând să apară în emisia Bihor TV, cel mai probabil începând din luna aprilie. De asemenea, mai precizează sursa, sunt în pregătire mai multe produse online.

„Televiziunea Bihor TV se doreşte a fi un produs mediatic modern cu un reflex puternic susţinut în online. Dorim ca noua televiziune să devină emblematică şi reprezentativă pentru judeţul Bihor, iar bihorenii să aibă cu ce se mândri şi la capitolul audiovizual“, se mai arată în comunicat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.