Ziarul electronic al arădenilor

5 sfaturi pentru a câștiga la pariuri oferite de tipsterii profesioniști

Pariorii de succes au cu siguranță anumite reguli pe care le respectă. Ne-am gândit ca în acest articol să-ți prezentăm aceste reguli sub formă de sfaturi oferite de tipsterii din echipa biletu-zilei.com.

Sperăm că va fi un articol educativ pentru cei care se află la început în lumea pariurilor, dar și pentru cei care n-au pariat până acum.

Sfatul 1: Pariază atât cât îți permiți să pierzi

Atunci când joci un bilet la pariuri trebuie să pleci de la ideea că banii respectivi pot fi pierduți. De aceea este important să joci o sumă de bani pe care dacă o pierzi să nu te afecteze în vreun fel.

Ideea principală aici este să nu joci banii destinați pentru plata utilităților sau pentru alte cheltuieli în speranța că-i vei înmulți rapid.

Sfatul 2: Pariază calculat

Ideal ar fi să-ți stabilești un buget pentru pariuri. Din acea sumă pe un bilet nu juca mai mult de 4-5%. Iar dacă biletul are o cotă mare peste 50-100, atunci nu merită un risc mai mare de 2% din bancă.

Ar trebui să ai o astfel de abordare pentru a nu risca să cazi în extreme. Mă refer aici ca după 5-6 bilete pierdute la rând să nu crești miza foarte mult, la fel cum după un câștig nu trebuie să crești miza foarte mult.

Sfatul 3: Pariază online

În cazul în care încă n-ai trecut la pariurile online ar fi timpul s-o faci. Ai foarte multe avantaje, de la cote superioare până la bonusuri și promoții pe care în agențiile stradale nu le vei vedea vreodată.

În plus dacă alegi să pariezi online vei avea posibilitatea să joci la casa de pariuri care oferă cele mai bune cote pentru biletul tău. Dacă joci bilete cu cote mai mari acest lucru contează mult. De exemplu poți avea la o casă cota biletului 50 și cu o miză de 10 RON să ai câștig eventual 500 RON, dar același bilet poate avea la altă casă cota 60 și astfel ai câștiga cu 100 RON în plus, adică ți-ai mai scoate miza pentru încă 10 bilete similare.

Sfatul 4: Pariază informat

Înainte de a adăuga un pronostic pe bilet caută informații despre meciul respectiv. Simpla privire a clasamentului și analizarea ultimelor rezultate nu înseamnă că ai făcut o analiză foarte profundă.

Caută să te uiți peste informații despre echipele probabile, absențe, chiar și starea vremii. În plus și din declarațiile antrenorilor poți să găsești un pronostic bun.

Sfatul 5: Nu paria doar pe favoriți

Mulți pariori joacă majoritatea echipelor puternice pe un bilet. Cotele pentru victoria unor echipe precum Barcelona, Manchester CIty, PSG, Bayern etc sunt destul de mici. Din acest motiv pariorii joacă pe echipele respective sub diverse forme (handicap, pauză / final, combinații pe goluri etc).

Șansele ca din 7-8 echipe care sunt favorite clare una să se încurce sunt destul de mari. Prin urmare trebuie făcută o selecție atentă. Mai degrabă combini 3 meciuri cu mari favorite cu 4-5 meciuri în care echipele sunt mai echilibrate valoric.

Mai sunt și alte sfaturi utile care te vor ajuta să câștigi la pariuri. Aici ne referim atât la sfaturi generale, cât și la sfaturi specifice pe sporturi, pentru pariuri live etc. Dacă vrei să le citești o poți face pe Biletu-Zilei.Com.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.