Ziarul electronic al arădenilor

4 elemente decorative perfecte pentru un dormitor deosebit

Dormitorul este spațiul tău intim, ce trebuie să te îmbie la odihnă și relaxare. Pornind de la mobilierul de bază, poți adăuga câteva elemente decorative importante pentru a transforma dormitorul într-un spațiu mai elegant și prietenos.

Îți prezentăm, în continuare, câteva decorațiuni cu design armonios, ce pot fi integrate cu ușurință în dormitor:

     1. Plantele

Plantele și florile naturale îți pot schimba starea de spirit și pot oferi un aspect armonios camerei decorate. În funcție de spațiul disponibil din cameră, poți alege plantele potrivite. Pentru o cameră de dimensiuni medii, noi îți propunem palmierul areca, o plantă ce poate fi integrată ușor în dormitor, are un rol benefic asupra sănătății și completează perfect designul de interior.

Dacă ai nevoie de o plantă ce nu necesită foarte mult timp din partea ta, alege planta Zamioculcas, ce poate ajunge la aproximativ 1 metru înălțime și se îngrijește ușor. Nu îi trebuie foarte multă lumină naturală și poate fi așezată în mai multe locuri din dormitor.

     2. Tablourile canvas

Un tablou canvas este un element decorativ modern, ce oferă o notă personală spațiului și un design artistic. În funcție de paleta de culori, îți propunem un tablou cu 5 piese, de la pepanza.ro, pentru un aspect inedit.

Poți avea un astfel de tablou cu peisajul favorit, persoanele dragi sau orice altceva ce te inspiră. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site și să îți alegi ceea ce ți se potrivește.

     3. Ornamentele și statuetele

Ornamentele și statutele sunt decorațiuni ce nu ocupă mult spațiu și pot fi așezate în diverse locuri din dormitor. Pentru un aspect mai îndrăzneț, poți opta pentru statuete cu accente aurii, din metal, iar pentru un aspect mai liniștit și totodată elegant, alege statuete decorative din ceramică sau marmură.

     4. Rafturile cu obiecte personalizate

Rafturile sunt mici piese de mobilier ce ajută la depozitare și, în egală măsură, pot fi elemente decorative cu un design plăcut. Poți alege rafturi pentru perete, în diverse forme, pentru a salva spațiu, iar pentru o cameră de dimensiuni mai mari, poți adăuga rafturi de tip bibliotecă. De asemenea, pentru un design și mai armonios, poți adăuga pe rafturi diverse cărți, plante de mici dimensiuni, calendare sau vazele cu forme interesante și culori neutre.

Așadar, este destul de simplu să transformi complet o cameră simplă într-un spațiu inedit, folosind decorațiunile potrivite. Sperăm că recomandările noastre te inspiră și îți urăm mult succes la decorat!

sursă foto: Pinterest.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.