Ziarul electronic al arădenilor

34 de migranţi au fost găsiţi ascunşi în două camioane, la PTF Nădlac II

34 de migranţi din mai multe ţări au fost descoperiţi când încercau să iasă ilegal din ţară, ascunşi în două camioane care transportau mărfuri în Franţa şi Germania.

Ambele camioane au fost verificate în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, iar şoferii sunt un cetăţean turc şi unul român. Ei transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, diverse bunuri şi paleţi.

„În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele destinate mărfurilor, printre bunurile transportate, 34 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări, unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Sri Lanka, Pakistan şi Nepal, cu vârste cuprinse între 20 şi 44 de ani.

De asemenea, s-a stabilit faptul că toţi cetăţenii străini depistaţi ascunşi au intrat legal în România în baza documentelor personale“, a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

În ambele cazuri, şoferii sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.

28 de migranți din Egipt şi Bangladesh, găsiți la PTF Nădlac într-un camion

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.