Ziarul electronic al arădenilor

32 de migranţi au fost găsiți ascunşi într-un autotren, la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră de la PTF Nădlac II au depistat 32 de cetăţeni din Siria, Irak și Turcia, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu profile de aluminiu.

Migranții au fost depistați când la punctul de trecere a frontierei s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în Bulgaria. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, profile de aluminiu pentru o societate comercială din Germania.

În timpul efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport au fost descoperiți, ascunși în compartimentul pentru marfă printre profilele de aluminiu, treizeci și doi de cetățeni străini.

„Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria, Irak și Turcia. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun“, a informat Poliția de Frontieră.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.