Ziarul electronic al arădenilor

3 dintre cele mai practice si utile avantaje ale unui kit complet de supraveghere video la care nu te-ai gandit

In prezent, este aproape imposibil sa te afli intr-un loc unde nu exista camere de supraveghere, care inregistreaza toate evenimentele ce se petrec in acel spatiu, fie el public, fie privat. In tarile dezvoltate, este absolut normal ca sistemele  performante de acest tip sa fie utilizate si in proprietatile/casele persoanelor fizice, si nu doar in institutii, firme, scoli, spitale etc.

Cu toate ca, la prima impresie, instalarea unui kit de supraveghere video in casa ta, sau, de ce nu, in biroul tau, poate parea usor deplasat, ba chiar intruziv, acesta are multe beneficii, nu doar acela de a te proteja de eventualele spargeri.

Iata care sunt cele mai importante avantaje ale kitului de supraveghere:

      1. Supravegheaza-ti bebelusul/copilul

Daca esti proaspat parinte, stii cat de important e sa fii mereu la doar un pas de micutul tau pentru a-i oferi ceea ce are nevoie si a-l feri de eventualele pericole, accidentari etc. Asadar, chiar daca ai un nou-nascut sau un copil mai marisor, este reconfortant sa te poti ocupa de treburile casei fara a te ingrijora ca-ti neglijezi puiul.

      2. Anticipeaza jafurile si invadarea proprietatii

Ca proprietar, fie ca este vorba de un apartament, fie de o casa cu curte/gradina, cu siguranta vrei sa stii ca tu si familia ta sunteti in siguranta, la adapost de eventuale acte de vandalism sau jaf. In acest sens, instalarea unui kit complet de camere de supraveghere video, atat pentru interior, cat si pentru exterior, este una dintre cele mai importante masuri de preacutie pe care e indicat sa le iei. Acest lucru se aplica si in cazul proprietatilor de vacanta, cabanelor de la munte sau chiar caselor de la tara, pe care le vizitezi doar ocazional si, ca atare, sunt mult mai expuse tentativelor de acest gen.

O optiune utila ar fi sa achizitionezi un kit cu 4 camere de supraveghere de la A2T, atat pentru interiorul proprietatii cat si pentru exteriorul acesteia.

       3. Creste productivitatea angajatilor/echipei de lucru pe care o ai in subordine

Daca detii propria ta afacere cu angajati sau ai un subordine o echipa de lucru stii deja cat este de important sa le monitorizezi activitatea formala, dar si pe cea informala. Nu neaparat pentru ca i-ai suspecta ca ”trag chilul”, insa, mai degraba, pentru a observa dinamica lor de lucru, atat individual, cat si la nivel de grup, sa-i cunosti mai bine si sa stii pe viitor care sunt acele competente care ii fac valorosi. Poate fi vorba de putere de concentrare pe durata lunga, abilitati bune de comunicare/persuasiune, creativitate si ingeniozitate, etc.

De asemenea, stiind ca sunt instalate camere de supraveghere in spatiul de lucru, si angajatii vor avea incredere ca banii si bunurile lor sunt in siguranta.

In concluzie, e bine analizezi putin situatia din mai multe unghiuri si sa vezi care sunt avantajele reale pe care ti le ofera un sistem complex si performant de supraveghere video.

sursa imagini – Shutterstock.com

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.