Ziarul electronic al arădenilor

27 de migranți din mai multe țări, depistați la la Curtici

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici au depistat 27 de cetăţeni din diverse state care au încercat să treacă ileagal frontiera în Ungaria, pe jos, pe la frontiera verde.

În cursul zilei de vineri, la Sectorul Poliției de frontieră Curtici, o patrulă aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat mai multe persoane care se deplasau pe câmp în direcția statului vecin.

„Imediat, colegii nostri s-au deplasat  către locul unde se aflau persoanele și s-a procedat interceptarea acestora. Întrucât acestea nu își justificau prezența în zonă, au fost conduse la sediul instituției pentru efectuarea unor verificări suplimentare.

La cercetări, s-a stabilit că este vorba despre 27 de cetățeni din diverse state afroasiatice (Pakistan, Nepal, India, Afganistan, Irak și Egipt), intrați legal în România în baza documentelor personale“, a informat Poliția de Frontieră Arad.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.