Ziarul electronic al arădenilor

18 migranți din Siria, depistați la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II  au depistat 18 de  cetăţeni din Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Conform autorităților de frontieră, luni, în jurul orei 5.10, la PTF Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc în vârstă de 42 de ani.

Bărbatul conducea un ansamblu rutier înmatriculat în Turcia şi transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, un container modular pe ruta Turcia-Germania.

„În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit al mijlocului de transport în urma căruia polițiștii de frontieră au descoperit, în interiorul containerului transportat, 18 cetățeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări“, a informat Poliția de Frontieră Arad.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetățeni din Siria, care intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.