Ziarul electronic al arădenilor

Zonă de agrement pe 34 de hectare, în Șicula

Comuna Șicula se pregătește pentru o investiție importantă în domeniul agrementului.

Beneficiarul a solicitat de la Consiliul Județean Arad avizul pentru construirea unei „Zone de instituții, servicii și spații pentru agrement în comuna Șicula”.

„Întotdeauna am încurajat investițiile în fiecare zonă a județului. Investițiile înseamnă locuri de muncă, înseamnă dezvoltare economică și creștere nivelului de trai. Consiliul Județean va aloca, la rândul său, pentru investiții publice, peste 55 la sută din bugetul instituției”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad

Conform planului Urbanistic Zonal, suprafața totală va fi de peste 34 de hectare, din care 13,8 hectare zonă servicii de interes general/zonă spații verzi, agrement și sport, 10, 3 hectare zonă de spații verzi amenajate și 10,3 hectare căi de comunicație rutieră și parcări.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.