Ziarul electronic al arădenilor

Zona de agrement Ghioroc, controlată de polițiști

Polițiștii orașului Lipova și ai Secției 7 Rurală Lipova au desfăurat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o acțiune în localitățile Păuliș, Covasânț, Ghioroc și zona de agrement.

În intervalul orar 20.00- 2.00, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.590 de lei, dintre care 11 pentru nerespectarea legislației rutiere și 3 pentru nerespectarea ordinii publice.

Au testați cu aparatul alcooltest 36 de conducători auto, unui bărbat fiindu-i reținut permisul de conducere pentru 90 de zile, pentru conducere sub influența alcoolului.

Au mai fost retrase 3 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni tehnice/inspecție tehnică periodică expirată.

Pentru a ajunge acasă în siguranță, la cei dragi, atragem atenția tuturor participanților la trafic că respectarea regulilor de circulație este obligatorie, polițiștii arădeni fiind la datorie în primul rând pentru a preveni producerea accidentelor rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.