Ziarul electronic al arădenilor

Zona aflată la confluența străzilor Neculce, Mărțișor și Udrea, monitorizată de polițiștii locali

Începând cu data de 11 martie 2021, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică și de supraveghere comunitară  monitorizează zona aflată la confluența străzilor Neculce, Mărțișor și Udrea.

Deși situate în proximitatea centrului orașului, terenurile respective au de suferit din cauza unor persoane care aleg să abandoneze, în acest perimetru, deșeuri menajere și din construcții. Pentru a reduce pericolul la adresa sănătății publice și disconfortul creat de aceste gunoaie, a survenit intervenția comună a Direcției Generale Poliția Locală, Gospodăririi Comunale și operatorului de salubritate.

Beneficiarii de venit minim garantat care prestează muncă în folosul comunității strâng deșeurile sub supravegherea polițiștilor locali, angajații Gospodăririi Comunale toaletează vegetația și curăță canalul Mureșel, iar mașinile de la S.C. Salubritate Deva preiau deșeurile. Acțiunea este în desfășurare și va continua în zilele următoare.

Pentru a diminua riscul reapariției gunoaielor, DGPL solicită sprijinul locuitorilor din zonă, în sensul oferirii de date care să permită surprinderea sau identificarea persoanelor ori transportatorilor ce deversează ilegal deșeuri în acest perimetru care este pe cale să redobândească un aspect civilizat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de DGPL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.