Ziarul electronic al arădenilor

Ziua Poliţiei Române, sărbătorită în centrul municipiului alături de arădeni

În contextul aniversării a 196 de ani de tradiţie şi continuitate a Poliţiei în slujba cetăţenilor şi al aniversării totodată a 100 de ani de la Marea Unire, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad va derula, timp de două zile, în perioada 22 – 23 martie, o serie de activități cultural – educative şi sportive.

Joi, 22 martie, în intervalul orar 10.00 – 14.00, Inspectoratul de Poliție Județean Arad organizează la sediul de pe strada Vârful cu Dor, „Ziua Porților Deschise”.

Cu această ocazie, poliţişti din cadrul structurilor de prevenire, rutieră, criminalistică și pentru acțiuni speciale, vor desfășura activităţi menite să prezinte copiilor, mijloacele şi modalităţile în care acţionează pentru siguranţa cetăţenilor.

Vor fi expuse autoturismele din dotarea mascaților și Laboratorul Criminalistic.

Vineri 23 martie, de la ora 12.00, în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, vor avea loc următoarele: ceremonia avansării în gradul profesional următor a poliţiştilor care îndeplinesc condiţiile specifice, premierea celor mai buni poliţişti la competiţiile organizate cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

Începând cu ora 13.00, pe Bulevardul Revoluției din municipiu, în fața Primăriei, se vor desfăşura o serie de manifestări dedicate Zilei Poliției Române: exerciții demonstrative cu câinii  de patrulare, un exercițiu de oprire în trafic a unui autoturism suspect și imobilizarea ocupanților acestuia și defilarea a trei plutoane de polițiști, a cuplurilor chinotehnice și a autospecialelor aflate în dotarea I.P.J. Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.