Ziarul electronic al arădenilor

Ziua NATO, sărbătorită la Arad

La nivelul Garnizoanei Arad vor avea loc o serie de evenimente cu ocazia sărbătoririi, pe 1 aprilie, a Zilei NATO.

Astfel, pe data de 30 martie, ora 12.00, este organizat  un „Simpozion dedicat Zilei NATO”, găzduit de Cercul Militar Arad în incinta Sălii Oglinzilor, unde sunt invitaţi să participe personal militar şi civil din unităţile militare din garnizoană, veterani, cadre militare în rezervă şi retragere, elevi şi studenţi.

De asemenea, pe data de 01 aprilie, începând cu ora 09.00, în incinta Batalionului 191 Infanterie „Radu Golescu” din cazarma „Cetate”, va avea loc ceremonia arborării drapelelor României şi NATO în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor publice locale, a şefilor structurilor locale aparţinând Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională de pe raza judeţului Arad, la care va lua parte şi muzica militară a Brigăzii 18 Cercetare-Supraveghere din Timişoara.

Ceremonialul va fi urmat de o activitate cu caracter interactiv, de tipul „Porţi Deschise”, deschisă publicului până la ora 12.00, în cadrul căreia cei prezenţi vor putea vizita standuri de armament, tehnică şi echipamente din dotarea unităţii, având totodata ocazia de a interacţiona cu militarii şi de a afla despre oferta educaţională şi profesională a ministerului apărării naţionale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Garnizoana Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.