Ziarul electronic al arădenilor

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, marcată la Arad

Ziua de 3 decembrie a fost proclamată în 1992 prin rezoluția 47/3 a Adunării Generale a Națiunilor Unite ca Zi Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Această zi își propune să promoveze drepturile și bunăstarea persoanelor cu dizabilități în toate sferele societății și să crească gradul de conștientizare a situației acestora în toate aspectele vieții.

Din cauza contextului actual, Direcția de Asistență Socială Arad cu sprijinul Primăriei Municipiului Arad și a Consiliului Local al Municipiului Arad a marcat această zi în cadru mai restrâns la Centrul de reabilitare socio-profesională „Creativ”, cu respectarea măsurilor legale pentru prevenirea infectării și răspândirii SARS-COV-2, prin derularea unor ateliere de creație în care beneficiarii noștri pot să își demonstreze talentul prin confecționarea de decorațiuni specifice sezonului.

„Prin activitățile desfășurate zilnic, ne dorim să contribuim la creșterea gradului de sensibilitate față de problemele cu care aceste persoane se confruntă, cât și la integrarea și incluziunea socială a acestora” a declarat Oana Pârvulescu, director general DAS Arad.

Direcția de Asistență Socială Arad transmite tuturor celor care sărbătoresc Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități multă sănătate și liniște sufletească.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția de Asistență Socială Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.