Ziarul electronic al arădenilor

„Ziua Internațională a Cititului Împreună“, la Biblioteca Județeană din Arad

Prima zi din februarie este  declarată „Ziua Internațională a Cititului Împreună“.

Manifestarea  este un eveniment global la care participă milioane de oameni din peste o sută  de țări.

Drept urmare, ziua de vineri va fi plină de evenimente și pentru noi.  Astfel, începând cu ora 10.00 la Secția Împrumut Carte pentru Copii, colega noastră Mihaela Blaga va fi gazda întâlnirii cu „Clasa Ștrumfilor Veseli“ de la Școala Generală „Iosif Moldovan“.

Cei mici vor citi cele mai interesante povești pentru copii. Desigur, ei vor avea parte și de multe alte surprize.

Apoi, de la ora 16.00, la Sala „Centenar“ cei mari își vor intra și ei  în rol. Lectorii vor da glas unor  texte valoroase din literatura națională sau universală, dar și unor creații personale.

Cititul și apoi comentariile pornite de la textul citit, alături de persoane cu fantezie, cultură, cu argument, dar și cu știința persuasiunii se pot transforma într-una dintre cele mai fascinante provocări intelectuale. Dar, poate cel mai important fapt, vrem ca ziua de mâine să fie una în care să aducem  oamenii împreună. Vă așteptăm cu drag!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol“ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.