Ziarul electronic al arădenilor

Ziua Instituției Prefectului. Ziua porților deschise la Prefectura din Arad

Prin legea 348/2018, ziua de 2 aprilie a fost instituită drept Ziua Instituției Prefectului.

Cu această ocazie, Instituția Prefectului – Județul Arad își va deschide porțile în data de 2 aprilie, între orele 12.00 – 15.00, pentru toți arădenii interesați de atribuțiile, activitățile și modul de funcționare al instituției.

„Am decis să onorăm Ziua Instituției Prefectului printr-o acțiune de tipul «porți deschise». De Ziua Instituției Prefectului îi așteptăm la sediul instituției noastre pe arădenii care doresc să cunoască mai multe despre istoricul sau atribuțiile prefecturii.

Suntem tot timpul deschiși dialogului cu cetățenii care apelează la noi pentru diferite probleme din aria noastră de competență. Pe 2 aprilie ne dorim să avem o discuție deschisă, într-un cadru poate mai puțin formal decât cel al unei audiențe”, a declarat Florentina Horgea, prefectul județului Arad.

Cetățenii interesați sunt rugați să se înscrie în prealabil la secretariatul instituției, număr de telefon 0257-281.350.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Prefectura Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.