Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE: Ziua Familiei a fost amânată

afis2016-A3-1UPDATE Ziua Familiei a fost amânată pentru data de 22 mai, din cauza condițiilor meteo care nu au permis desfășurarea evenimentului, au anunțat organizatorii.

***

Arădenii sunt invitați să sărbătoarească împreună Ziua Familiei, eveniment care se va desfășura, duminică, în Parcul Aventura Voinicilor.

Ziua Familiei, manifestare care a ajuns la cea de-a treia ediție, se va desfăşura începând cu ora 15.00, organizatori fiind Centrul Municipal de Cultură și Primăria Arad.

„Ziua Familiei este o sărbătoare a comunităţii, iar participanţii sunt invitaţi să se alăture acestui moment. Astfel, duminică, 15 mai, timp de  șase ore, în parc vor fi organizate diverse activități dedicate familiei. Familiile arădenilor au ocazia să ia parte la derularea acestui eveniment, participând la concursurile care vor fi organizate:  alergarea în saci, badminton şi baschet (streetball), mini-fotbal, golf, desene pe asfalt, concurs îndemânare role“, se menționează într-un comunicat de presă, remis de organizatorii evenimentului.

Organizatorii au mai anunțat că au fost pregătite premii surpriză pentru cei care se vor înscrie la aceste întreceri sportive.

De asemenea, în parc vor fi amenajate ateliere de creaţie – realizare accesorii decorative, ateliere de colaj, ateliere baloane modelabile, realizare spectacole interactive pentru copii.

Printre invitaţii care vor urca pe scena amenajată în parc se numără elevii Liceului Artă „Sabin Dragoi“, Palatul Copiilor.

Totodată, actorii Teatrului de Marionete din Arad vor prezenta un spectacol de teatru interactiv.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.