Ziarul electronic al arădenilor

Ziua Europei a fost sărbătorită la Arad

Ca în fiecare an, cu ocazia zilei de 9 mai  – Ziua Europei au fost amenajate pavilioane de prezentare în Parcul Eminescu din municipiul Arad, unde au fost expuse lucrări tematice realizate de elevi din școlile arădene.

Acțiunea a fost desfășurată cu începere de la ora 11.00, organizatorii evenimentului fiind: Primăria municipiului Arad, Centrul Municipal de Cultură Arad, Direcția de Asistență Socială Arad, Asociația Centrul de Excelență Arad și Centrul Europe Direct Arad.

Prezentarea standurilor reprezentând țări europene a fost urmată de programe artistice realizate de elevi din școlile arădene, cu dansuri și muzică tradițională din Europa, iar atmosfera colorată de baloane și pictură pe față, realizate de voluntari din partea Centrului Europe Direct Arad.

Premiile oferite de Centrul Europe Direct Arad pentru cele 20 de școli implicate în acțiune, au constat din jocuri de societate, tricouri, șepcuțe, baloane și multe materiale informative.

Au fost aplicate chestionare de evaluare a evenimentului, iar la final organizatorii au oferit diplome participanților.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția de Asistență Socială Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.