Ziarul electronic al arădenilor

Ziua Copilului, sărbătorită în Parcul „Aventura Voinicilor“

parc-1Copiii din Arad sunt așteptați să participe la evenimentele care vor fi organizate luni, în Parcul „Aventura Voinicilor“, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Pentru această zi, Centrul Municipal de Cultură Arad a anunțat că le pregăteşte celor mai mici dintre arădeni o serie de surprize.

„Copiii vor fi în centrul atenției și în acest an cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Luni, 1 iunie, începând cu ora 12.00, copiii sunt așteptați în Parcul «Aventura Voinicilor» (malul Mureșului/lângă Biserica Maranata) pentru a participa la activități distractive și antrenante“, se menționează într-un comunicat de presă al Centrului Municipal de Cultură Arad.

Organizatorii pregătesc pentru ziua de 1 iunie concursuri și jocuri distractive – cursa sacilor, întrecere cu coarda/mingi, tenis, ștafeta, concursuri interactive: interpretare dans, poezie, interpretare scenică, ateliere de pictură pe faţă, ateliere de creaţie, ateliere baloane modelabile.

Copiii prezenți se vor putea distra alături de personaje din basme sau modelând baloane.

„De la ora 17.00, arădenii sunt invitaţi la un program artistic realizat de copii din învățământul preprimar (scenete, spectacol de interpretare, dans şi majorete), iar de la ora 18.00 va avea loc tradiționalul concurs de desene pe asfalt care se va desfășura pe aleile din Parcul «Aventura Voinicilor». Pe toată durata zilei, organizatorii le vor oferi copiilor premii și surprize pe toată durata zilei, tombole distractive. Toate activitățile vor fi realizate de animatori costumați în prințese, clovni, zâne“, au mai anunțat organizatorii.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.