Ziarul electronic al arădenilor

„Ziua bastonului alb“, marcată la Arad

În fiecare an, în 15 octombrie, omenirea sărbătorește „Ziua bastonului alb”, o zi care marchează numeroasele realizări ale nevăzătorilor și prin care se aduce o recunoaștere a rolului Bastonului alb în creșterea independenței de mișcare. Astăzi, Bastonul alb are atât rol de instrument ajutător, cât și de simbol pentru nevăzători.

În acest an, pentru a marca „Ziua bastonului alb”, voluntarii de la Lions Club Arad-2007 in parteneriat cu Lions Club Arad, Club Leo Maris Arad, Asociația Nevazătorilor Arad, și Filarmonica de Stat Arad au organizat o acțiune pentru a promova utilitatea și rostul bastonului alb și de a experimenta ce înseamna să nu vezi și să te ajuti de un baston alb.

„Multumim domnului director Doru Orban pentru «Concert de Concerte» dedicat Zilei bastonului alb si tuturor voluntarilor implicati“, declară președinta Clubului Lions Arad 2007, Daniela Dobrescu.

Lions Club Arad 2007 este o organizaţie neguvernamentală, democratică, non-profit, necondiţionată politic şi religios.

Scopul asociaţiei este pur filantropic şi altruist.

Motto-ul leilor din întreaga lume este: „Noi servim“ (We Serve).

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Lions Club Arad 2007 Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.