Ziarul electronic al arădenilor

Ziua Armatei României, sărbătorită la Monumentul Eroilor de la Păuliș

În fiecare an, pe data de 25 octombrie sărbătorim Ziua Armatei României, moment de glorie şi de cinstire pentru oştirea română, ale cărei fapte de arme s-au contopit cu soarta neamului românesc, îndeplinindu-şi misiunea nobilă de a apăra unitatea naţională şi integritatea teritorială a statului român.

Această dată, plină de însemnătate istorică, este ziua în care a fost eliberată de sub ocupaţia străină partea de nord-vest a Transilvaniei, ultima palmă de pământ românesc, orașele Satu-Mare și Carei.

Cu acest prilej, garnizoana Arad organizează în data de 25.10.2020, începând cu ora 12.00, o ceremonie militară şi religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori, în format restrâns, la Monumentul Eroilor de la Păuliș.

Activitatea se va desfășura cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției cu virusul SARSCov2 (COVID-19), privind portul măștii de protecție, distanțarea fizică și limitarea numărului de participanți la maximum 100 de persoane.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Garnizoana Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.