Ziarul electronic al arădenilor

„Zâna lacului” – poveste pentru cei mici, pe scena Trupei Marionete

O nouă duminică, un nou spectacol pe scena Trupei Marionete.

În 24 ianuarie, de la ora 11.00, micii iubitori de teatru sunt invitați să urmărească „Zâna lacului”, după Victor Tulbure.

Spectacolul, în regia Mariei Gornic și avându-i ca protagoniști pe Lenuța Dorobanțu, Izabela Cotescu, Sorin Dorobanțu și Mircea Moș se adresează copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează fie online, de pe www.biletmaster.ro, fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00.

Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la casieria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, duminică, până cel târziu la ora 10.30.

După această oră, rezervările se anulează.

Casieria este deschisă duminică, în intervalul 9.30 – 10.55.

Prețul biletelor este de 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru pensionari și studenți și 5 lei pentru preșcolari și elevi.

Spectatorii noștri sunt rugați să respecte distanțarea fizică, precum și toate măsurile sanitare recomandate de organizatorul spectacolului, pentru   limitarea  răspândirii COVID 19.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.