Ziarul electronic al arădenilor

Vrăjitoarele din România: Vom arunca o substanţă puternică asupra clădirii Guvernului în ziua alegerilor

VIDEO Metodă neconvenţională de a lupta împotriva corupţiei din România. Un grup de vrăjitoare a anunţat că „lucrează intens” pentru ca alegerile europarlamentare să aibă câştigători „potriviţi”, relatează Euronews.

Euronews a vorbit cu una dintre vrăjitoarele care aruncă blesteme asupra politicienilor corupţi, Mihaela Minca.

Minca a declarat că lucrează la un „ritual în masă” înaintea alegerilor europarlamentare din 26 mai, pentru a „ilumina” minţile candidaţilor, astfel încât politicienii să adopte cele mai bune măsuri pentru români odată ajunşi în Parlamentul European.

„Pregătim o substanţă foarte puternică pentru 26 mai, pe care fiicele mele o vor arunca asupra clădirii Guvernului României”, a spus Mihaela Minca.

Potrivit Euronews, începând de pe data de 9 mai, vrăjitoarele au săvârşit constant ritualuri la miezul noţii, în zori şi la apus pentru a obţine „substanţa magică”, care ar conţine „urme de animale” şi „flori”.

„Am realizat două ritualuri speciale pentru politicienii români. Un ritual de magie albă, ca să le ilumineze minţile şi să le întărească puterea de a lupta pentru poporul român. Şi am făcut un ritual de magie neagră asupra acelor politicieni care nu se ţin de promisiunile lor de-a le oferi o viaţă mai bună românilor”, a mai precizat Mihaela Minca, adăugând că pe cei din urmă i-a blestemat să ajungă la puşcărie.

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.