Ziarul electronic al arădenilor

 Vor fi desemnați judecătorii care vor face parte din BEJ la „Europarlamentare“

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În conformitate cu dispoziţiile art. 26, alin. 2 din Legea nr. 33/2007, republicată, cu modificările ulterioare, privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Parlamentul European şi a dispoziţiilor Hotărârii Guvernului nr. 81/2019 din 15 februarie 2019 privind aprobarea Programului calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare pentru alegerea membrilor din România în Parlamentul European în anul 2019, vă aducem la cunoştinţă că, reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice, precum şi orice persoană interesată, sunt invitaţi să participe la tragerea la sorţi a celor trei judecători care vor face parte din Biroul electoral judeţean Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European în anul 2019, din data de 26 mai 2019.

Tragerea la sorţi va avea loc joi, 28 martie 2019, ora 10.00, la sediul Tribunalului Arad din B-dul Vasile Milea, nr. 2-4, Judeţul Arad, în şedinţă publică, la Sala  festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I  şi va fi efectuată de Preşedintele Tribunalului Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Tribunalul Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.