Ziarul electronic al arădenilor

Vlad Morar, noua achiziție a clubului UTA Arad

Conducerea clubului UTA Arad a anunțat că ajuns, duminică, la un acord cu Vlad Morar, atacantul urmând să îmbrace tricoul Bătrânei Doamne în următorul sezon al Ligii I. 

Născut pe 1 august 1993 în Zalău, Vlad Morar a încheiat junioratul la Universitatea Cluj, pentru care a și debutat la seniori în Liga I. A mai jucat la Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid București, ASA Târgu Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia) și FC Voluntari.

„Cu echipa constănțeană a trăit cea mai mare bucurie a carierei de până acum, cucerind titlul național în sezonul 2016 – 2017. Asta după ce patru ani mai devreme savura primul trofeu, Cupa României, câștigată cu Petrolul Ploiești, pentru care a jucat și în Europa League“, scrie uta-arad.ro.

„Mă bucur să fac parte din acest proiect, abia aștept să îi dăm drumul la treabă”, a mărturisit Vlad Morar, care a explicat motivul determinant pentru care a ales UTA și a vorbit despre ce își propune la Arad: „În primul rând acești suporteri minunați ai UTA-ei, îmi doresc să revină cât mai repede lângă fotbal. Sper să facem o treabă cât mai bună, mi-aș dori să ajungem în play-off. Vom munci să ducem echipa unde îi e locul”.

„Este unul din jucătorii cu care am demarat mai demult discuții în perspectiva sezonului de primă ligă. Are calitate incontestabilă, vine să facă o concurență bună la jucătorii pe care deja îi avem în compartimentul ofensiv, unde stăm foarte bine”, a punctat Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei.

„Sunt convins că va aduce un plus în jocul UTA-ei, Gyuszi Balint l-a dorit foarte mult”, a conchis Bogdan Apostu, impresarul care a intermediat transferul.

foto: uta-arad.ro

UTA Arad a renunțat la şase jucători

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.