Ziarul electronic al arădenilor

Vlad Botoş spune că va continua alături de „prietenul“ său Dan Barna

Liderul USR Arad, europarlamentarul Vlad Botoş, anunţă că îl va susţine în continuare pe Dan Barna şi că îşi va continua activitatea alături de echipa actuală a formaţiunii şi a Alianţei USR-PLUS.

Într-o postare pe contul său de Facebook, Vlad Botoş a scris, joi, că „oricât de înnorat, rece şi gri pare situaţia, oricâţi «oameni de bine» apar care ne cântă prohodul zilele acestea, noi vom continua munca pentru dreptul de a fi Fericiţi în România“.

„Salvarea României este un maraton, nu un sprint. Iar munca dă rezultate doar în ştafetă, nu individual. Eu unul voi continua alături de echipa USR, de colegii din Alianţa USR PLUS şi mai ales de colegul, prietenul şi preşedintele meu, Dan Barna“, a scris europarlamentarul Vlad Botoş.

USR-PLUS a înregistrat o scădere a rezultatului electoral în turul I al alegerilor prezidenţiale, în judeţul Arad, faţă de alegerile europarlamentare.

Astfel, dacă în luna mai a obţinut 19,26% din voturile arădenilor, în urma alegerilor din 10 noiembrie a obţinut 13,97% pentru candidatul Dan Barna.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.