Ziarul electronic al arădenilor

Vlad Botoș, în comisiile IMCO și REGI

Vlad Botoș, europarlamentar al Alianței USR PLUS și președinte al USR Arad, va face parte din comisiile IMCO și REGI ale Parlamentului European.

Comisia IMCO are în atribuții piața internă și protecția consumatorilor, în timp ce REGI vizează dezvoltarea regională.

Vlad Botoș, președinte USR Arad: „Sunt foarte bucuros pentru faptul că voi activa ca membru plin în comisia IMCO și ca supleant în REGI. Spun asta pentru că ambele comisii au atribuții care îi privesc direct și nemijlocit pe cetățenii pe care îi reprezint.

În special comisia IMCO este importantă prin competențele sale de reglementare a comerțului comunitar și a protecției consumatorului. Voi depune eforturi pentru ca drepturile românilor, în calitate de cumpărători și consumatori de produse europene să nu fie afectate.

Au fost anumite situații în care s-a dovedit că produse comercializate în piețele din estul Uniunii au fost inferioare celor vândute în occident. Tocmai de aceea, există acum o linie de reglementare care își propune să sancționeze aspru asemenea practici. O voi susține și de asemenea voi susține orice alte reglementări care să construiască o piață echilibrată”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de USR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.