Ziarul electronic al arădenilor

Vitezomani depistați pe drumurile din județul Arad

Mai mulți șoferi au rămas fără permise de conducere, după ce au fost depistați în trafic, de polițiștii rutieri din Arad, conducând cu viteze peste limita legală.

Polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Arad au desfășurat, la sfârșitul acestei săptămâni, o acțiune cu efective mărite și au depistat mai multe persoane care conduceau autovehicule cu viteze peste limita legală.

Astfel, pe DN7, pe raza localității Păuliș, au fost surprinși de aparatul radar un bărbat, de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză de 138 km/h, și un bărbat de 46 de ani, care conducea un autoturism, având o viteză de 110km/h.

Tot la Păuliș a fost depistată și o femeie, de 41 de ani, care conducea un autoturism cu viteza de 104 km/h.

De asemenea, au mai fost depistați, pe raza orașului Lipova, un tânăr, de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 150 km/h, iar pe DJ 708B, un bărbat, de 55 de ani, care conducea cu o viteză de 109 km/h.

„Toți cei în cauză s-au ales cu suspedarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile“, se menționează într-o informare a IPJ Arad.

Inspectoratul de Poliție Județean Arad recomandă șoferilor să conducă prudent, depășirea limitei de viteză fiind una din cauzele generatoare de accidente rutiere grave.

„Totodată, respectați regulile de circulație și indicațiile polițiștiștilor din trafic, cei dragi vă așteaptă acasă!“, este recomandarea celor de la IPJ Arad.

comentarii

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.