Ziarul electronic al arădenilor

Vitezomani depistați pe autostrada A1

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat,  pe autostrada A1, mai multe persoane care conduceau autovehicule, cu viteze cuprinse între 180 km/h şi 200 km/h.

Astfel, poliţiştii au depistat un cetăţean italian, de 29 de ani, din Torino, care conducea un autoturism, la kilometrul 550 al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, cu viteza de 188 km/h.

Un alt bărbat, de 59 de ani, din judeţul Arad, a fost depistat de poliţişti, la kilometrul 548 al aceleiaşi autostrăzi, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 183 km/h.

La kilometrul 453 al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, poliţiştii au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Germania, care conducea autoturismul cu viteza de 189 km/h.

Un bărbat, de 29 de ani, a fost depistat de poliţişti, la kilometrul 487 al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 197 km/h, iar alt bărbat, de 28 de ani, din Constanţa, a fost depistat la kilometrul 469 al aceleiaşi autostrăzi, conducând cu viteza de 194 km/h.

De asemenea, poliţiştii au depistat, la kilometrul 509 al autostrăzii A1 Deva- Nădlac, un bărbat, de 39 de ani, din Lugoj, care conducea un autoturism cu viteza de 188 km/h.

Toţi conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de 1.305 lei şi, ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.