Ziarul electronic al arădenilor

Vitezoman în trafic. Circula cu 125 km/h prin Zădăreni

Un șofer a fost amendat și i-a fost suspendat dreptul de a conduce, după ce a fost surprins circulând cu 125 km/h prin localitatea arădeană Zădăreni.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, este din Bodrog și a fost depistat, miercuri, în timpul unor acțiuni desfășurate de polițiști pe raza municipiului și județului Arad, având ca scop prevenirea faptelor ce ar putea tulbura climatul de siguranță civică și pentru respectarea normelor de circulație pe drumurile publice.

Conform IPJ Arad, bărbatul a fost amendat cu 900 de lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

„În cadrul activităților desfășurate, au fost controlate 306 autovehicule, fiind aplicate 156 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice), dintre care 67 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 20 pentru defecțiuni tehnice, 22 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 197 pentru alte abateri de la prevederile legale, în valoare totală de 59.175 de lei.

Au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere (2 pentru conducerea de autovehicule fără a deține permis de conducere și 1 pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat), fiind reținute 19 certificate de înmatriculare și un permis de conducere“, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.