Ziarul electronic al arădenilor

Vitezoman depistat pe autostrada Arad-Timișoara

autostrada arUn șofer a fost depistat conducând un autoturism pe autostrada Arad-Timișoara cu o viteză de peste 200 km/h, acesta fiind amendat și lăsat fără permis de conducere pentru următoarele trei luni.

Șoferul a fost identificat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, pe autostrada Arad-Timișoara, la kilometrul 530+600.

„Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 au depistat un bărbat, de 42 de ani, din judeţul Timiş, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar conducând cu viteza de 201 km/h“, se menționează într-o informare a Poliției Române.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

„Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice“, au mai menționat reprezentanții Poliției Române.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.