Ziarul electronic al arădenilor

Viorica Dăncilă gafează din nou: „Vom analiza într-o şedinţă anterioară“

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, joi, la începutul şedinţei de guvern la care participă şi preşedintele Klaus Iohannis, noi gafe.

Ea a afirmat, la un moment dat, că sunt unele proiecte pe care urmează să le discute într-o şedinţă „anterioară”, în loc de ulterioară.

„Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ – Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei Executivului.

Ea s-a încurcat şi când a enumerat domeniile în care preşedintele are atribuţii constituţionale pentru a participa la şedinţele de guvern.

Şedinţa de azi va avea loc în două etape. O primă etapă în care vom face referire la cele trei domenii – apărare, ordine publică şi … ăăă.. sigu… ordine publică şi…ăăă siguranţ… şi ăăă… şi politică externă şi a doua etapă care cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a făcut mai multe gafe de exprimare de la începutul mandatului.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.