Ziarul electronic al arădenilor

Videoconferință cu tema COVID-19, între medicii arădeni și cei din regiunea Fujian

În urma bunei colaborări dintre administrațiile județului Arad, respectiv a regiunii Fujian din Republica Populară Chineză, patru medici șefi de secție  de la Spitalul Provincial Fujian au susținut o videoconferință cu omologii săi din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, pe tema virusului COVID-19.

De la spitalul din Arad au participat: dr. Dana Oprea, medic șef Boli Infecțioase Copii, dr. Erika Șimon Repolski, medic șef Recuperare Respiratorie, dr. Cristian Nicolescu, medic șef Anestezie și Terapie Intensivă, și dr. Cătălin Hreniuc, medic șef Neurologie.

„Colegii noștri din China ne-au împărtășit din experiența lor în ceea ce privește tratamentul pacienților diagnosticați cu COVID-19. Am avut ocazia să adresăm întrebări despre metoda lor de tratament și bineînțeles despre concluziile la care au ajuns până la ora actuală. A fost un gest binevenit din partea lor și le mulțumim pentru interesul și ajutorul acordate”, a precizat dr. Cătălin Hreniuc, medic șef Neurologie și coordonator spital de campanie Expo Arad Internațional.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.