Ziarul electronic al arădenilor

Victor Ponta, primul politician român care va fi subiectul unui „roast”

Victor Ponta este primul politician care va fi subiectul unui „roast” în România, a anunţat actorul de stand-up comedy Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu.

„Roast”-ul este un tip de spectacol de comedie în care o persoană este ţinta glumelor mai multor invitaţi, cu intenţia de a amuza publicul.

Spectacolele de acest tip au scopul de a onora invitaţii într-un mod unic. Invitatul pe seama căruia sunt făcute glumele trebuie să aibă capacitatea de a le privi cu umor, fără a le considera insulte.

Evenimentul care îl va avea în centru pe fostul prim-ministru va avea loc pe 14 septembrie, iar locul şi invitaţii urmează să fie anunţaţi în aproximativ două săptămâni, a declarat Micuztu, pentru News.ro.

„El a acceptat după vreun an de când i-am propus. Am încercat cu mai mulţi politicieni, dar doar el a spus da. Nu ştiu exact care este motivul lui, eu doar m-am bucurat că a acceptat”, a mai spus comediantul.

O bănuială a lui este că liderul grupării Pro România a fost de acord să participe la acest spectacol după ce a văzut show-ul de stand-up comedy „Despre Ponta şi Iohannis”, din 2014.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.