Ziarul electronic al arădenilor

VEZI unde se va desfășura Târgul de Primăvară

targ-bunEdiția din acest an a Târgului de Primăvară de la Arad se va desfășura în perioada 28 martie – 15 aprilie, pe o stradă din centrul orașului.

Primăria municipiului a anunțat, joi, că Târgul de Primăvară 2015 se va desfășura, în acest an, pe str. Romul Veliciu (adiacentă Palatului Administrativ).

„Comercianții interesați să participe pot depune cereri în perioada 16 – 20 martie, la Serviciul Relații cu Publicul al Primăriei Municipiului Arad. Cererile de desfășurare a comerțului în cadrul Târgului vor fi însoțite de documente justificative (copie autorizație de funcționare conf. Legii 359/2004 și OUG 44/2008 vizate pe anul în curs sau certificat conf. Legii 31/1990, lista produselor ce se vor comercializa și fotografii ale produselor)“, se menționează într-un comunicat de presă al Primăriei Arad.

Conform sursei citate, amplasamentele de vânzare se atribuie în limita locurilor disponibile (20 căsuțe), în ordinea numerelor de înregistrare a cererilor aprobate.

În cadrul Târgului de Primăvară se vor comercializa articole specifice sărbătorilor pascale (ouă încondeiate, flori, decorațiuni și ornamente de sezon, icoane), jucării, antichități, anticariat, produse de patiserie și se vor desfășura activități de alimentație publică.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.